Omschrijving van het project

Onze gebouwen

Voor meer informatie, de prijzen, etc. Klik op het gebouw waarover u graag meer informatie wenst.

Swaenenhof

4 gelijkvloers-appartementen met tuin, alsook 4 ruime duplex appartementen met 3 slaapkamers gelegen op de eerste verdieping.

Krabbershoek

Krabbershoek bestaat uit 2 mooie winkelruimtes, alsook 3 ruime duplex appartementen met 2 en 3 slaapkamers.

Senga

Senga, gelegen op een binnenplein bestaat uit 4 mooie woningen met elk een individuele tuin. Het betreft 2 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen.

Elsanta

Elsanta, gelegen op het binnenplein bestaat uit 5 mooie woningen met elk een individuele tuin. Het betreft 2 halfopen bebouwingen en 3 gesloten bebouwingen.

De Veiling

De Veiling, gelegen op het binnenplein bestaat uit 8 appartementen en 3 penthouses. De appartementen gelegen op het gelijkvloers beschikken over een individuele tuin.

De Kruisboog

De Kruisboog, gelegen op het binnenplein bestaat uit een schutterslokaal (polyvalente ruimte) op het gelijkvloers. 4 appartementen op het eerste verdiep en 3 op het 2de verdiep.

Algemene informatie

"Site veiling Meer en Omstreken"

Is een nieuwbouwproject van Bouwwerken Vermeiren BVBA, een gerenommeerd bouwbedrijf uit de Kempen met hoofdzetel te Schoten.

De “Site Veiling meer en omstreken” bestaat uit een mix van 6 woonblokken die 9 woningen, 29 appartementen, 2 winkels, een verenigingslokaal en een ondergrondse parking met fietsstalling voor de bewoners bevatten.

Alle woningen en appartementen zullen gelegen zijn aan een mooi verkeersvrij binnenplein in Meer centrum, op de plaats waar de Veiling jarenlang het dorpszicht bepaalde. Voor bezoekers is er ook openbare parking aan de pleinrand.

Over Bouwwerken Vermeiren bvba

Bouwwerken Vermeiren bvba is gespecialiseerd in het bouwen van appartementen en woningen.

Sinds haar oprichting in de jaren ’50 is het bedrijf uitgegroeid tot een stevige KMO die momenteel 60 mensen in de ruwbouw tewerkstelt, en een vast netwerk heeft van onderaannemers.

Bouwwerken Vermeiren hecht veel belang aan persoonlijke krantenbegeleiding, een tijdige oplevering, en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

Zaakvoerders: Cis Van Aperen en Marianne Van Aperen.